Shockwave therapie in Sittard

Shockwave therapie SittardOp zoek naar de mogelijkheden van Shockwave therapie in Sittard? U bent van harte welkom bij FysioQ, de praktijk voor fysiotherapie met een visie op de toekomst!

Behandeling met pulsen

Bij shockwave therapie in Sittard bekijkt de fysiotherapeut eerst waar bij u de pijn vandaan komt. Nadat de pijngebied gelokaliseerd is, gaat de behandeling beginnen. De plek waar u pijn ervaart, wordt blootgesteld aan korte shockwave-pulsen. Als gevolg hiervan hoort u een tikkend geluid en voelt u schokken in de pijnlijke regio. De pulsen stimuleren de stofwisseling en bloedcirculatie, waardoor het aanwezige herstelmechanisme wordt verbeterd. De behandeling helpt bij de volgende klachten:
 

  • Schouderpijn met beperkte beweeglijkheid

  • Chronische elleboogpijn

  • Pijn aan de knieschijf

  • Chronische pijn aan de Achillespees

  • Hielpijn

  • Chronische pijn aan de nek, schouders of rug

  • Andere vormen van tendinitis

Voordelen van Shockwave

Een behandeling met Shockwave heeft vele voordelen. Zo komt er geen geneesmiddel of chirurgie aan te pas. Naast shockwavetherapie kan de fysiotherapeut ook de functie van het gewricht, spieren of zenuwen optimaliseren. Na twee behandelingen zijn de positieve gevolgen al zichtbaar. U zult snel merken dat uw mobiliteit verbetert. De behandeling heeft weinig bijwerkingen en is gericht op de oorzaken in plaats van de symptomen.

Contact

Wilt u weten of een Shockwave therapie in Sittard bij de fysio een oplossing voor u is? Neem dan contact met ons op. Bij ons staat de klant voorop. Wij luisteren naar uw klachten en geven u de best passende behandeling. Alleen op die manier kunnen we u zo snel mogelijk van de klachten afhelpen. Daar gaan we voor, want uw gezondheid is onze zorg!

Twitter

Bannier FysioQ